Telefonszámunk

21/303-3383

21/303-3389

30/998-0765

Értékesítési pont

A webáruház termékeit, az alábbi címen megnézheti, illetve megrendelheti, megvásárolhatja:

 

Bu-Ra-Gáz Kft.

1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21.

tel: 21/303-3383

e-mail:bolt@hi-system.hu

 

Termékajánló
TOP termékek
ERFER teljesítmény táblázat
Partnerek

Nutrition Store - Táplálékkiegészítő webáruház

 

Plammer - Informatikai webáruház

Partnereink

LAPRADIÁTOROK - Acéllemez radiátor

Főkategória >LAPRADIÁTOROK - Acéllemez radiátor

Airfel radiátorok és ERFER lapradiátorok 12 év garanciával!

Az AIRFEL / ERFER lapradiátorokat szettben kínáljuk, tehát a feltüntetett árak a radiátor felszereléséhez szükséges kiegészítőket is tartalmazzák!

 

Ha szeretné egyszerűen és gyorsan megtalálni az Önnek megfelelő ERFER / AIRFEL lapradiátort, használja a jobb oldali szűkítési lehetőségeket!

 

*A radiátor megnevezése tartalmazza a termék méreteit pl.: AIRFEL import radiátor 11K(BEK) 300/400 acéllemez radiátor. Értsd: a lapradiátor szélessége 11K (BEK), magassága 300 mm, hossza 400 mm.



Sorrend:

Airfel radiátor - Lapradiátor

 

Az AIRFEL radiátorok számos nemzetközileg elismert minőségi normának felelnek meg, és a gyártási folyamatok valamennyi ISO-tanúsítvánnyal rendelkeznek. A rétegek és konvekciós lemezek terén megtalálható különböző méretek és különféle kivitelek a lapradiátorok nagy modellválasztékát eredményezik, amelyek a legkülönbözőbb kívánalmaknak is eleget tesznek.

 

Az AIRFEL radiátor gyár – amely évente 1 600 000 m2 lapradiátort állít elő – a világ egyik legmodernebb radiátor gyára, ahol az acéllemez radiátorok gyártása, - beleértve a hegesztést is - teljesen automatizált gépsorokon történik. A gyártási eljárás minden szempontból megfelel a környezetbarát követelményeknek.

 

Az AIRFEL lapradiátorok festése kataforézises technológiával, cirkónium festékkel történik, amely a korrózióvédelem szempontjából a legfejlettebb festési eljárás. A cirkónium kataforézis kiküszöböli az olyan nehézfémek használatát, mint a nikkel, a mangán és a cink, 95 %-al csökkenti a festés közben iszapképződést és a szennyvíz foszfáttartalmát, valamint víz- és energiatakarékos eljárás. A cirkónium kataforézises festés eredményeként a lapradiátor felületén sima, megfolyás és megereszkedés mentes, korróziónak erősen ellenálló réteg keletkezik, amely a radiátorok felületét kívül-belül teljesen befedi. A festési eljárás – mivel vízalapú – teljesen környezetbarát.

 

Az AIRFEL acéllemez lapradiátorok nyomás- és szivárgáspróbája a gyártási folyamat során egyenként történik 13 bar próbanyomás mellett. A lapradiátor maximális üzemi nyomása 10 bar. Az AIRFEL radiátorok teljesítménye igen magas és megbízható: 1 m 22 K típusú lemezradiátor hőleadása 2228 kcal/h (90/70 C vízhőmérséklet és 20 C környezeti hőmérséklet mellett).

 

ERFER radiátorok - Minőségi acéllemez lapradiátorok

Az ERFER radiátorok számos nemzetközileg elismert minőségi normának felelnek meg, és a gyártási folyamatok valamennyi ISO-tanúsítvánnyal rendelkeznek. A rétegek és konvekciós lemezek terén megtalálható különböző méretek és különféle kivitelek a lapradiátorok nagy modellválasztékát eredményezik, amelyek a legkülönbözőbb kívánalmaknak is eleget tesznek.

Minden ERFER lapradiátor a TS EN 442 minőségi standard szerint készül.

A radiátorok felszíne zsírtalanítás és vasfoszfát felszínkezelési eljárásokkal va tisztítva és előkészítve festésre.

Az epoxi felületkezelés folyékony festékbe merítve biztosítja a magas fokú védelmet. Az egyes darabokat utolsó kezelésként RAL 9010 epoxi-poliészter porfestékkel vonják be.


A gyártási eljárás minden szempontból megfelel a környezetbarát követelményeknek.

Az ERFER acéllemez lapradiátorok nyomás- és szivárgáspróbája a gyártási folyamat során egyenként történik 13 bar próbanyomás mellett. A lapradiátor maximális üzemi nyomása 10 bar. Az ERFER radiátorok teljesítménye igen magas és megbízható: 1 m 22 K típusú lemezradiátor hőleadása 1710 kcal/h (80/60 C vízhőmérséklet és 20 C környezeti hőmérséklet mellett).

 

Válogasson széles lapradiátor kínálatunkból Radiátordiszkont webáruházunkban, vagy jöjjön el Budapesti raktárunkba (1035 Budapest, Csillaghegyi út 23.) személyesen, illetve az alábbi telefonos elérhetőségeinken is várják, segítőkész kollégáink jelentkezését:

06-21-303-3383

06-21-303-3389

06-30-998-0765

 

Bu-Ra-Gáz Kft

Radiátor Kis- és nagykereskedés


Webáruház készítés